Ads zijn advertenties. Eigenlijk zijn het foto's waar je op kan klikken, waarna je wordt doorgestuurd naar een webapp pagina of een website. Ads zijn ideaal om upsell te promoten.

1. Je hebt een plaat nodig en een plek waar je heen linkt (je gebruiker naartoe doorstuurt).
  2. Heb je geen plaat dan kan je hier klikken om van jouw foto met jouw tekst door ons een plaat te laten maken. Dat kost jou niets.
  3. Wij maken de plaat en sturen die naar je terug. Upload die vervolgens bij Assets.
  4. Nu plaats je op de betreffende pagina de Ads module, selecteer de plaat en waar je naar wilt linken.

TIP: Omdat de Ads best veel ruimte innemen raden we je aan om timers te gebruiken en de Ad alleen te laten wanneer deze relevant is. Zo kan je met meerdere timers verschillende Ads op dezelfde plek laten zien -om en om.