Is er vrijdag van 17:00- 19:00 Happy Hour?

Dat hoef je als gast op maandag niet te weten, die is dan waarschijnlijk al lang weer weg! Je laat deze melding automatisch alleen zien vanaf b.v. donderdag 15:00 tot vrijdag 19:00 middels timers.

1. Timers zijn beschikbaar op deze modules:
    1. Text block
    2. Image caroussel
    3. Link block
    4. Ads
    5. Forms
  2. Onze modules zijn standaard altijd zichtbaar. Bovenstaande modules kan je, per pagina, per module, op een timer zetten.
  3. Open de gewenste module door op het gereedschapsetje te klikken.
  4. Je ziet Oranje blokken 'Monday', ' Tuesday' enz. Dat is de timer.
  5. Klik de dag aan die AAN wilt hebben. Kies voor de hele dag of selecteer een uur of meerdere uren.
  6. Sla op.
  7. De rest van de week staat nu uit. Wil je nog andere dagen/tijden selecteren herhaal dan stap 5 en 6 tot je klaar bent.

Video