Je hebt net een pagina gemaakt, maar ziet deze niet?!

Je moet na het maken van je pagina deze eerst nog ‘activeren’ door deze te linken.

1. Dat doe je door te gaan naar de pagina waarvan jij wilt dat de gebruiker deze gaat vinden. Dat kan op meerdere plekken zijn, je kan dezelfde pagina zo vaak gebruiken als je maar wilt.
  2. Als je op de pagina bent waarvan jij wilt dat de gebruiker jou net gemaakte pagina vind, dat voeg je een linkblok toe aan het scherm.
  3. Het linkblok opent zich vanzelf. Selecteer nu hoe je wilt dat de link (knop) er uit ziet. Je hebt 5 opties.
  4. Vervolgens druk je op ' Add a link' om jouw pagina toe te voegen. Zoek je pagina uit in de lijst die je nu ziet en klik er op.
  5. Je hoeft niet meer op te slaan, dat gaat automatisch.

Video